Pazartesi, Eylül 17








Bugun burdaki turk marketine gittik.Canim kac gundur as erir gibi tursu istiyodu.Okadar sevmedigimiz,yenmedigi icin evde kurmuyoruz.marketten kucuk bir kavonoz aliyoruz.Bayag bir sure gidiyo bize.

Bu siralar pek bisey yaptigimiz soylenemez.Burda sonbahar yuzunu iyice sogumaya basladi. insanin bu sogukta da pek disari cikasi gelmiyo.gunler ayni rutinlikte devam ediyo.Geceleri hep beraber sahur yapiyoruz.Bol sohbetli,bol kahkahali eglenceli geciyo sahur sonrasi oturmalarimiz.Iste boyle arkadaslar anlatacaklarim simdilik bukadar...

4 yorum:

tuna dedi ki...

kiz olunca da iste boyle suslu puslu giyinebiliyorlar, tokalar takabiliyorlar, evet evet tokalar cok yakismis selin e :)

kakaolusevgi dedi ki...

NE GÜZEL GEÇİYOR RAMAZANINIZ.ALLAH MUHABETİNİZİ ARTIRSIN.

Hanife dedi ki...

Su guzellige bakin hele. Masallah, kirkbir kere:)
Asagidaki morlar da cok yakismis, ee guzel olunca cuval giydirsen yakisiyor:)
Bu arada Ege'nin sitesine sinirlama getirdigmden, bana adresini verebilir misin, sana davetiye atayim. Mesaji
hanifeicoz(at)gmail.com a atarsa sana da davetiye gonderirim.
Sevgiler..

DERYA dedi ki...

MERHABA,SIZI TAKIP EDIYORUM AMA YORUM YAZMAMISTIM HIC VE SIMDI BIR SEY DIKKATIMI CEKTI VE YANITLARSANIZ SEVINIRIM RESIMIN ARKASINDA GORUNEN SALINCAK NE KADAR KULLANISLI VE NE ZAMANDAN BERI KULLANIYORSUNUZ YASLARA GOREMI YOKSA BEBEK VEYA YAS COCUGU FARK EDIYORMU?BİZİMDE IKI AY SONRA BIR KIZIMIZ OLUCAK INSALLAH SELIN GIBI MERAK ETTIK.SEVGILER BLOGUMA DAVET EDIYORUM BENDE SİZİ,HOSCAKALIN.