Salı, Ağustos 21

GECE KUSU





Bu sabah cok guzel basladim gune,sevgili esim cok romantikti.Onunla gune baslamak,sabah gozumu actigimda onu yanimda gormek ne kadar guzel.Bu arada arkadaslar merak edeniniz varsa ablam evlilik hikayemizi blogunda yazmis.Okumak isteyenler varsa orada bulabilirsiniz.

Neyse biz konumuza donelim.Cok degisiklik yok hayatimizda.Ilginc bisey yok.Icim icime sigmiyor bugun nihayet komsum canim arkadasim aynur yarin turkiyeden geliyor.Abisinin dugunu icin gitmislerdi.Bol bol kritik yapariz artik dugun hakkinda.Havalar bir kac gundur cok serin burda.Uc gundur yagmur hic durmadan yagiyor,15 dereceye kadar dustu.Darisi ulkemin basina.

Selin ne alemde diye soracak olursaniz bildiginiz gibi aksama kadar kipir kipir dolaniyo.Hiperaktif oldugundan suphe ediyorum bazen.Bir insan hicmi yorulmak nedir bilmez.Inanirmisiniz hic oturmuyo. Saat 12 den once yatmaz hanimefendi.Ogun birbucuktu daha ayaktaydi.Yukarida gordugunuz resimlerde sizma sekilleri.NE YAPSIN BUNYE DAYANMIYOR.Bayiliyor kaliyor artik biryerlerde.Gece kusum benim...

Bir kac gundur evle ugrasiyoruz bizde malumunuz yaz demek evde bakim,bir ton is demek.Esim sagolsun badana, boya,tamirat islerini nihayet bugun bitirdi.Ellerine saglik bitanem cok yoruldu ama degdi.Evlilik yildonumundede bisey yapamadik.Cok calisiyolar.Is yeri sahibi olanlar anlar.Cok yoruluyo.Kendide uzuldu bisey yapamadik diye. Olsun cani sagolsun.Yanimda olmasi yeter bana.Yarin acisini cikaricaz insallah ise gec gidiyo.Butun gun selinide alip gezmeyi dusunuyoruz.



3 yorum:

Esra dedi ki...

Galiba her anne cocugunun hiperaktif oldugundan supheleniyor.
:-)
Evlilik hikayeniz de ayrica super... Kader iste...

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Bebbbiiş Çok tatttlı :)

Adsız dedi ki...

özellikle uyuduğu fotoğraftaki haline bayıldımm:) Maaşallah.