Pazartesi, Kasım 13



Bu resmi ilk gordugumuzde okadar gulmustuk ki sizlerin de gormesini istedim.Gecenlerde teyzesi postij sacini seline takmis.Zaten herzaman selini bir kiliga sokup resmini ceker. ilerki gunlerde onlarida yayinlicam.bayiliyo ugrasmasina cok komik ve cok tatli olmamismi.yavrumda olanlardan habersiz bu deliler neye guluyo demistir.MELEGIM BENIM.......

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Selin bu saclarla cok tatli ve de komik olmus hehe. Büyüyünce belki böyle uzun saclari olur...Blogumuza ugradiginiz icin sagolun,sevgiler..KeLeBeKk

pınar dedi ki...

upuzun saçları görünce şaşırdım önce:)) çok çok tatlı bu selin hanım ya. aman nazar değmesin:)) sizin oralarda hava iyi heralde. kısa kollularla dolaşıyo ne güzel. yağmur da öyle durmayı seviyo ama soğuk buralar. yaza artık:)

SELIN dedi ki...

filiz;selinin saclari cok fene dokuluyo arkasi kel oldu nerdeyse bizde napalim evda kalmasin diye takma sac takiyoruz kelebek:))
oyledir pinar teyzesi kizim diye soylemiyorum cok sekerdir buralardada hava sogudu bu fotograf bir ay oncesine ait

Adsız dedi ki...

ay yerim ben onu:)

sevilay dedi ki...

resimleri görünce bu neeeee dedim ilk önce, güle güle bir oldum, icimden de ama hemen masallah dedim, güzelim, kizin resimlerini böyle ortaya koyuyorsun, bari blogun kösesine bir nazarlik tak, 40. bin kere masallah.
Teyzesi cok ugrasiyor belli, benim kizkardesimde cok ugrasirdi Sametle:))
Selamlar